Opening Asian BBQ in Hasselt 2014

Tim Vervoort
Door Tim Vervoort 25/07/2014

Asian BBQ

Interessante links

 • website
 • facebook
 • twitter
 • adres:
  Minderbroederstraat 27
  3500 Hasselt
 • openingstijden:
  woensdag-zondag - 17:30 tot 22:00 uur
  (opent vroeger bij mooi weer)
 • maandag & dinsdag gaan we ook open voor groepen
  info [at] asianbbqrestaurant .com
 • online reserveren

Bijkomende informatie

 • Asian BBQ gebruikt 100% natuurlijke kokos briketten. De kokos briket rookt niet, ontvlamt niet, ruikt niet en waait geen as op de gerechten! De barbecue gloeit enkel, dus binnen barbequeën is geen probleem! Door het gebruik van deze briketten wordt tevens het regenwoud beschermd!

Opgelet!

Asian BBQ reizend Restaurant verhuisd naar de hippe buurt van Hasselt!

"Op 26 september sloten we de deuren van onze pop-up locatie in de Demerstraat 91.

Maar geen paniek! Asian BBQ reist maar een paar straten verder. Na wat speurwerk zijn we terecht gekomen in de hippe buurt." zijn de woorden van de uitbaters Miranda en Mischa.

In één week tijd hebben zij de voormalige sneakershop in de Minderbroederstraat 27 omgetoverd tot een nieuw sfeervol en uniek restaurant.


Asian BBQ is een nieuw pop-up restaurant in Hasselt, of zoals de uitbaters zelf zeggen 'een reizend restaurant'. In Asia BBQ kan je terecht voor een Moo kata, een speciale barbecue waarop je zelf je eten kan garen. "Er is genoeg keus. Vleesvariatie van varken, mager rundvlees en malse kippendij. Visvariatie van inktvis, garnalen, visballetjes en pangafilet. Er is allerlei groente voor de soep - Chinese kool, Pak choi en Thaise basilicum, maar ook miehoen, ei. Pandanrijst & salade" zeggen de trotse uitbaters Miranda en Mischa. Lees hier verder hoe het werkt...

Bij Asian BBQ heerst een gezellige sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Iedereen die 's avonds eens lekker wil genieten en openstaat voor toffe sociale contacten kan van woensdag tot zondag terecht in de Minderbroederstraat 27 te Hasselt.

De uitbaters van Asian BBQ komen uit Nederland waar ze eerder al 6 seizoenen hun pop-up opende. Nu zijn ze in Hasselt en zorgen voor een gezellige en sfeervolle toets in de winkelstraat. "Na 6 seizoenen Rotterdam zijn we op 3 juli geopend in Hasselt. Een Reizend restaurant moet reizen en gewoon omdat we zin hebben in een avontuur net over de grens. We hebben het tijdelijk leegstaande pand aan de Demerstraat in hartje centrum omgetoverd tot een sfeervol restaurant." - Miranda en Mischa.

Wat de pop-up zo bijzonder maakt is dat je hier ongelofelijke nieuwe dingen kan leren kennen. De ingrediënten komen vers uit Nederland en ze verkopen speciale dranken die hier nog niet bekend zijn (maar zeker het proeven waard zijn!).

Klik hier om online een reservatie te maken, bel 0478 93 22 03 of ga zelf eens langs bij de vriendelijke uitbaters van Asian BBQ

Asian BBQ blijft nog in Hasselt tot december 2014!

Lees hier een artikel van Focus op Hasselt over het Asian BBQ pop-up restaurant...

Gezellig in Asian BBQ

Gezellig in Asian BBQ

Gezellig in Asian BBQ

Gezellig in Asian BBQ

Gezellig in Asian BBQ

Gezellig in Asian BBQ

Gezellig in Asian BBQ

Gezellig in Asian BBQSociale media

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Hasselt-Nieuws door ons te volgen op bovenstaande kanalen.

Meer nieuws uit Hasselt

Tag Cloud