Summer Swing in Hasselt 2014

Tim Vervoort
Door Tim Vervoort 08/08/2014

Interessante links

Bijkomende informatie

  • adres: Kempische Steenweg 510, 3500 Hasselt
  • de Lijn stelt extra shuttelst van en naar het station tot de festivalweide
  • 9 augustus 2014
  • 10u30 - 00u30

Dit jaar ging de eerste editie van Summer Swing in Hasselt van start. Summer Swing is de vervanger van het voormalige Rimpelrock. Volgens schattingen waren er zo'n 15.000 tot 17.000 bezoekers verspreid over de festivalweide. Iets minder bezoekers dan verwacht, maar niet meer dan normaal voor een gloednieuw festival wat zeker nog zal groeien! Op de weide konden de bezoekers vrij rondwandelen tussen drie podia en diverse randanimatie zoals attracties, kinderanimatie en meer. Ook stonden er rijen stoeltjes opgesteld waar de mensen konden gaan zitten.

Niet iedereen was tevreden met het verbod op frigoboxen en festivalstoeltjes op de weide maar dat kon de feeststemming niet verpesten. Summer Swing was een geslaagd festival (mede dankzij het zomerse weer) voor heel de familie, zowel jong als oud. Vooral de K3-band, de Romeo's, the Broken Circle band en Clouseau hadden veel succes.

Lees meer informatie op: focusophasselt, focusophasseltdeopiniemaker

De Vlaamse zenders en enkele bezoekers waren een beetje sceptisch over het evenement, maar zij zullen misschien vergeten zijn dat de festivalweide een stuk groter is geworden en daardoor de bezoekers verder uit elkaar stonden.

Artikels op deredactie.be en nieuws.vtm.be

Sociale media

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Hasselt-Nieuws door ons te volgen op bovenstaande kanalen.

Meer nieuws uit Hasselt

Tag Cloud